Нов продукт: наколенки X-Strong


От този сезон Acerbis предлагат нов модел наколенки, който е предназначен за тези, които търсят нещо повече при протекцията на колената от стандартните наколенки, но нямат нужда от специални ортопедични протектори. X-Strong предлагат на тези състезатели защита, комфорт и стил в комбинация с приемливо добра цена. Зоните в капачката на коляното, пищяла и долната част на бедрото са защитени от Acerbis P.O.I. Technology. От Acerbis обясняват своята P.O.I. технология като сандвич от термопластичен материал и подплънка, който е предназначен да поеме много голяма част от удара. Наколенките са създадени с идеята да следват анатомията на крака, което осигурява максимална подвижност и комфорт.
Двойният шарнир позволява свободно и естествено сгъване на крака като в същото време го предпазва. Големите лепенки, с които се захващат наколенките към крака и стабилността на тяхното поставяне също играят роля при протекцията.

X-Strong получавате в комплект с чифт еластични чорапи, предзназначени за поставяне под наколенките и чантичка. В повечето ревюта, които прегледахме, се споменава, че носенето на наколенките заедно с конкретните чорапи е съвсем друго усещане. Изискванията в голяма част от европейските държави за хомологация при протекторите за тяло сe покриват напълно от Acerbis и при този техен продукт: K+L EN 1621-1/97 Homologated for Knee and Tibia.
X-Strong се предлагат в един цвят и с един размер.
Наколенки X-Strong и тяхното официално представяне от Acerbis във видео формат:

Като заключение ще използваме определението дадено в поста: „Златната среда между цена, качество и степен на защита“.
Наколенки Acerbis X-Strong може да закупите при нас .

Коментари

Коментарите са изключени.

Последни Публикации